p>

 

 

   

Pályázatok  


TIOP-3.4.2-08/1-2008-0117

DAOP-4.1.3/C-2f-2010-0001

   

   

Hőtérkép

Felhőkép

   
Tájékoztatás: 2017. augusztus 1-től a közfoglalkoztatási programban megtermelt növények, feldolgozott termékek az alábbi nyitva tartási időben kerülnek értékesítésre a Polgármesteri Hivatal „A” épületének pincéjében: Hétfő–péntek: 8.00–12.00 Tájékoztatás: 2017. augusztus 1-től a közfoglalkoztatási programban megtermelt növények, feldolgozott termékek az alábbi nyitva tartási időben kerülnek értékesítésre a Polgármesteri Hivatal „A” épületének pincéjében: Hétfő–péntek: 8.00–12.00 Tájékoztatás: 2017. augusztus 1-től a közfoglalkoztatási programban megtermelt növények, feldolgozott termékek az alábbi nyitva tartási időben kerülnek értékesítésre a Polgármesteri Hivatal „A” épületének pincéjében: Hétfő–péntek: 8.00–12.00 Tájékoztatás: 2017. augusztus 1-től a közfoglalkoztatási programban megtermelt növények, feldolgozott termékek az alábbi nyitva tartási időben kerülnek értékesítésre a Polgármesteri Hivatal „A” épületének pincéjében: Hétfő–péntek: 8.00–12.00 Tájékoztatás: 2017. augusztus 1-től a közfoglalkoztatási programban megtermelt növények, feldolgozott termékek az alábbi nyitva tartási időben kerülnek értékesítésre a Polgármesteri Hivatal „A” épületének pincéjében: Hétfő–péntek: 8.00–12.00 Tájékoztatás: 2017. augusztus 1-től a közfoglalkoztatási programban megtermelt növények, feldolgozott termékek az alábbi nyitva tartási időben kerülnek értékesítésre a Polgármesteri Hivatal „A” épületének pincéjében: Hétfő–péntek: 8.00–12.00
   

A Békés Megyei Önkormányzat fogadóóra elnevezésű programsorozatot indított 2015 tavaszán. Minden hónapban, változó helyszíneken tart fogadóórát a megyei elnök és alelnökei. A kezdeményezés célja, hogy a településen élők személyesen mondhassák el gondjaikat, problémáikat, észrevételeiket a megye vezetőinek oly módon, hogy ehhez ne kelljen beutazniuk Békéscsabára, levelet írniuk vagy telefonálniuk. A személyes találkozó mindig közvetlenebb, a téma alapos kifejtésére alkalmat adó lehetőség, amivel érdemes élni. Ugyanakkor a polgármesterek, képviselők is eszmecserét folytathatnak a megyei elnökkel, alelnökökkel.

A Fogadóóra sorozat Békés megye városait, községeit járja végig. Minden hónapban 1-1 települést vesz célba az elnök és a két alelnök, így három helyre látogatnak el egy naptári hónap alatt. 

2017. december 06.: Békésszentandrás – VÁRFI ANDRÁS 

tartja a programot. A fogadórák kezdési időpontja 14 óra, a lakosságot 15 órától várják.

 


   

Október hónap nem csak az Idősek Világnapjának megünnepléséről szólt, hanem időseink biztonságának biztosításáról is.
Ehhez kaptunk segítséget a Szarvasi Rendőrkapitányság részéről Petruska László bűnmegelőzési főelőadótól.


Koruknál fogva sokkal sérülékenyebbek, kiszolgáltatottabbak időseink. Nagyobb a kockázata annak, hogy áldozattá váljanak.
Fontos, hogy mindent megtegyünk a biztonságukért, illetve ha mégis bűncselekmény áldozataivá válnak, szakszerűen és hatékonyan segítsük őket.
Nagyon érdekes és figyelemfelkeltő előadást hallgathattunk végig.

Tájékoztatást kaptunk a leggyakoribb bűncselekményekről és azok megelőzési lehetőségeiről.
Pár tanács, amit érdemes megfogadni:
- A kertkaput, lakásajtót zárják kulccsal!
- Ne váltsanak fel nagycímletű bankjegyet idegeneknek!
- A szolgáltatók munkatársai arcképes igazolvánnyal rendelkeznek és ezek általában személyigazolvánnyal együtt érvényesek. Kérjük meg őket, hogy igazolják magukat. Ha a felszólításnak nem tesznek eleget nem szabad beengedni őket!
- A nyílászárók védelme a legfontosabb a betöréses lopások megelőzésében.
Bűncselekmény észlelése illetve gyanúja esetén értesítsék a rendőrséget a 112-es segélyhívó telefonszámon! Ezúton is köszönjük a tájékoztatást.
 
Mint minden évben, idén is megemlékeztünk az elmúlt egy év során elhunyt lakóinkról. Fájón, elcsendesedve gyűltünk össze a Gondozási Központ társalgójában ahol mécseseket gyújtottunk  elhunytaink tiszteletére. 
Szomorúan, de szép emlékekkel a szívünkben gondoltunk Rájuk.
Nyugodjanak békében, emléküket megőrizzük!
 
„Ha szeretsz valakit,
Az sose ér véget.
Továbblépünk, mert muszály,
De az elhunyt a szívünkben marad.”
Elizabeth Chandler

   

 

   


   

   

   

   

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

   
© © 2009 - 5561 Békésszentandrás, Hősök tere 1. Telefon: (66) 218-344; Fax: (66) 218-344 /26-os mellék - Email: polghiv@bekesszentandras.hu