p>

 

 

   

Pályázatok  


TIOP-3.4.2-08/1-2008-0117

DAOP-4.1.3/C-2f-2010-0001

   

   

Hőtérkép

Felhőkép

   
FELHÍVÁS! Kedves Fotóbarátok! 2018. január 22-én (hétfő), a Magyar Kultúra Napján ismét megrendezzük a hagyományos Tél-Fény fotókiállításunkat a Körös Művelődési Ház és Könyvtár Galériájában. Nevezni bármilyen témájú képpel lehet. A fotók mérete A/5-ös, A/4-es vagy A/3-as nagyságú lehet. Személyenként maximum 5 db felvételt tudunk kiállítani. Kérjük a képek címét, valamint a fotós nevét és elérhetőségét megadni. Beküldési határidő: 2018. január 15., hétfő. A képeket a konyvtar@bekesszentandras.hu e-mail címre is kérjük elküldeni. Visszatérve a hagyományokhoz, nem hirdetünk versenyt! Előre is köszönjük a szép felvételeket. A rendezőség
   

   

Az előző évek gyakorlatának megfelelően az idei esztendőben is megrendezésre került a hagyományőrző sakk szimultán, a Békéssy János Helytörténeti és Hagyományőrző Egyesület szervezésében. A Szent-András napi ünnepséget megelőző délután, december 1-én a Nyugdíjas Klubban adott randevút a sakkozás kedvelőinek vitéz Sinka Brigitta sakkmester.

A rendezvényt Hévizi Róbert, egyesületünk elnöke nyitotta meg. Örömét fejezte ki, hogy 2011 óta minden évben az egyesület vendége a szimultán rekordere, majd kiemelte, hogy az itt lejátszott mérkőzések azon túl, hogy a helyieknek és a sakkmesternőnek is élményt jelentenek, a partik számát is folyamatosan növelik. Köszöntője végén reményét fejezte ki, hogy az álom, a 15.000 játszma, hamarosan megvalósul.

A programon a békésszentandrási sakkbarátokon túl szép számban vettek részt Csipai Levente sakkszakkörös tanulói is.

A hangulatos délutánon ismét meggyőződhettünk Brigitta néni fiatalosságáról, sakkszeretetéről és örömmel nyugtáztuk a záráskor, hogy a lejátszott partik száma 14.726-ra növekedett.

Köszönjük vitéz Sinka Brigitta sakkmesternek és a vele sakkozóknak, hogy részt vettek rendezvényünkön! Mindenkit szeretettel várunk jövőre is!

Helytörténeti Egyesület

   

 

   


   

   

   

   

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

   
© © 2009 - 5561 Békésszentandrás, Hősök tere 1. Telefon: (66) 218-344; Fax: (66) 218-344 /26-os mellék - Email: polghiv@bekesszentandras.hu